SharePost sponsor GG2015

Ook in 2015 draait GrafischGolfen voor een aanzienlijk deel op de bijdragen van de sponsoren. Wij zijn verheugd dat alle sponsoren van het afgelopen jaar ook voor aankomende editie van ons golftoernooi de toezegging hebben gedaan als sponsor betrokken te zijn.

Daarnaast kunnen wij SharePost toevoegen als nieuwe sponsor. Directeur Jeroen Balke was als speler al actief bij de eerste editie van GrafischGolfen. SharePost is een nieuw initiatief. Jeroen: “Met SharePost stuur je samen met 4 tot 8 andere deelnemers een kaartmailing naar alle zakelijke of particuliere adressen in de regio die jij wilt. Iedere campagne bestaat uit een A5 kaart en een landingspagina. Beide kun je eenvoudig en snel zelf maken op www.SharePost.nl.

SharePostDoor de kaarten van 4 tot 8 bedrijven samen te versturen in één envelop, delen we de kosten van de aanschaf van adressen, productie van de mailing en de verzendkosten.”

Om te eindigen met de mededeling dat hij gezellig wil golfen en bijpraten met branchegenoten, en daarom als sponsor GrafischGolfen steunt :-)

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Systeemhuis Compri nieuwe sponsor GrafischGolfen!

comprihighres ConvertedMet veel plezier kunnen wij melden dat wij Systeemhuis Compri mogen toevoegen tot het toch al prachtige rijtje sponsoren van GrafischGolfen.

In de zich steeds sneller veranderende “automatiseringswereld” is Systeemhuis Compri de partner voor uw vraagstukken op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Sinds de oprichting in 1972 heeft Compri zich gespecialiseerd in het leveren van ICT producten en diensten voor met name de grafimedia branche.

Welkom Robert Hartman en het Compri-team!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////